Asiaa deittailun renessanssista

Ihmiset etsivät itselleen seuraa mitä moninaisimmin keinoin tänä päivänä. Siinä missä joku menee vaikkapa lavatansseihin, toinen menee hakemaan itselleen kumppania kaupan kassalta.

Mutta mikä sitten saa jonkun toisen menemään kaupan kassalle ja jonkun toisen taas bridge-iltaan? Onko sillä mitään väliä?

Ajat ovat totisesti muuttuneet. Kuinka moni vielä muistaa sitä aikaa kun viikonlopun parasta huvia olivat kylällä järjestettävät lavatanssit? Se kun kylään saapui joku kuuluisa tai puolikuuluisa artisti, kenen tahdissa sitten kyyditettiin naapurin Kyllikkiä tai Pirkkoa. Myöhemmin ilalla saatettiin sitten jatkaa kyyditystä paikallisessa heinäladossa…

Oi niitä aikoja.

Nykyään ihmiset menevät hakemaan seuraa myös netistä. On ihan loputon määrä erilaisia seurahanhakupalveluita, minkä kautta voi itselleen seuraa naarata tänä päivänä. Kaikenlaisia Facebook-sovelluksia ja deittipalveluita… Niitä on aivan loputon määrä, ja jokaiselle löytyy varmasti jotain.

Se on vähän samanlainen asia kuin tämän blogin nimikin: renessanssi. Eli nykyään on mahdollista olla oikea deittailun renessanssimies tai -nainen. Tarkoittaa siis sitä, että voi tapailla ihmisiä seksimielessä, tapailemismielessä, elämänkumppaninhankintamielessä ja niin edelleen. Sinun ei tarvitse tyytyä olemaan mikään yhdenlaisen deittailun ihminen, vaan voit hakea seuraa ihan mistä ja milloin tahansa. Lisäksi voit siis hakea juuri sellaista seuraa kuin itsellesi vain voitkin haluta juuri nyt.

Tämä on toki johtanut myös ongelmiin siinä mielessä, että nykyään myös avioliitossa olevien ihmisten keskuudessa on kovasti yleistynyt tämä netin kautta tapahtuva seuranhaku. Varsin monet uskollisessa suhteessa elävät ihmiset etsivät itselleen satunnaista seksiseuraa internetin avustuksella – asia mistä näiden ihmisten puolisot tuksin ihan kauheasti ihastuisivat.

Entäpä sitten hyvät puolet?

Hyvinä puolina voidaan mainita kai ensiksikin se, että kun ihmiset deittailevat ahkerasti, saattaa se jossain vaiheessa kääntyä myös Suomen väkiluvun kasvamiseen koituvaksi asiaksi. Kun ihmiset tapailevat, yhä suurempi osa päätyy harjoittamaan seksuaalista kanssakäymistä, minkä seurauksena useampi raskautuu ihan oikeasti kantamaan ihmiselämän alkua sisällään, mikä taas pidemmällä tähtäimellä johtaa Suomenkin väkiluvun – jos ei nyt kasvamiseen, niin ainakin pysymiseen siinä missä se on juuri nyt.

Siispä kansalaiset, deittailkaamme!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s