Turvallisuudesta…

Iloisina olemme jälleen saaneet todistaa täysin uuden renessanssin syntymistä Suomeen! Sekä erinäiset pettämis- että muut sivustot ovat kasvattaneet suosiotaan aivan huikaisevasti.

On todella hienoa nähdä miten suomalaiset ovat aktivoituneet niin sankoin joukoin etsimään toisiaan internetin kautta. Niinhän sen toisaalta kuuluukin olla herran vuonna 2014, mutta ei tämä kehitys ihan itsestään selvä ole kuitenkaan ollut. Monilla on ollut erinäisiä pelkoja ja epäilyjä erilaisten sivustojen toimivuudesta, ja joillekin on saattanut käydä jopa erittäinkin huonosti seuranhaussa. On kuitenkin ihan selkeä tosiasiasia, että suurin osa sivustoista on täysin turvallisia ja niistä löytää helposti seuraa – olipa sitten kuka tahansa (esimerkiksi nämä deittisivustot toiminevat erittäin hyvin – erityisesti jos tekee seksiseuraa mieli.)

On tietysti ihan päivänselvä asia, että jokaisen on itse panostettava omaan turvallisuuteensa, kun he etsivät seuraa niin että eivät pääse näkemään toista ihmistä ihan saman tien. On jokaisen omalla vastuulla ottaa selvää toisen aikeista, historiasta ja mahdollisten deittien turvallisuudesta. Tämän sanottuamme, voidaan kuitenkin todeta että netin kautta löytyy niin monenlaista seuraa (jopa seksiseuraa), että kenelläkään ei kyllä ole syytä jättää tätä tilaisuutta käyttämättä. Jopa vanhemmat ihmiset löytävät itselleen seuraa kun vain lähtevät vähän katselemaan ympärilleen. Avaa siis uusi välilehti selaimeen ja ala surffailemaan (seksiseuraa tarjoaa myös esimerkiksi Victoria Milan -niminen sivusto).

Unohda siis ennakkoluulosi ja hyppää rohkeasti nettideitin maailmaan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s