Onko seksi ryöstäytymässä käsistä?

Lienee jokaiselle selvää, että seksitreffit järjestyy nykyään aivan käden käänteessä. Mutta onko tämä uuden ajan seksimässäily viemässä meitä huonompaan vai parempaan suuntaan?

Oletko ikinä pysähtynyt miettimään, että esimerkiksi avioerojen määrä nykyajan maailmassa on aivan hämmentävän kokoinen! Mieti, joka toinen aviopari eroaa ennemmin tai myöhemmin (kuolemaa ei lasketa). PUOLET!

Mistä tämä oikein voisi mahdollisesti johtua?

On tietysti niin, että ihmisten arvot ja asenteet ovat muuttuneet melkoisesti, mutta niin on myös tarjonta. Koskaan aiemmin ei ole ollut mahdollista mennä vain nettiin ja tulla sieltä ulos jonkun viehättävän (uuden) miehen tai naisen kanssa. Nyt se on.

On ihan fakta, että kun normaalitkin treffit voi nykyään järjestää vaikka kolmen eri kumppanin kanssa samaan aikaa, niin mikäpä onkaan mahdollista seksin saralla? Tässä ei nyt siis oteta niinkään kantaa maksulliseen seksiin, ainostaan siihen että kiimaiset ihmiset löytävät toisensa internetistä.

Ja yksi hyvä kysymys on sekin, että ovatko kaikki sitten tosiaan niin kiimaisia, että haluavat seksiä aivan yli kaiken? Vastus on, että eivät ole. Esimerkiksi tässä artikkelissa eräs varsin kuuluisa ohjaaja sanoo miten huono idea kolmen kimpat ovat. Ehkäpä häntä onkin uskominen asiassa.

Entäpä sinä? Oletko huomannut että seksiä tyrkytettäisiin nykyään vähän liikaakin joka tuutissa? Joitain asia häiritsee, joitain taas ei.

Valinnanvaraa on nykyään paljon enemmän kuin aiemmin.

Valinnanvaraa on nykyään paljon enemmän kuin aiemmin.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s