Seuranhaun pullonkaulat

Miksi jotkut menestyvät ja jotkut toiset taas eivät menesty? Siihen on ihan simppeleitä syitä. Syitä, jotka kuka tahansa normaalilla ajattelukyvyllä varustettu ihminen voi ymmärtää.

Kysehän on aina loppujen lopuksi todella yksinkertaisista asioista. Eikö niin? Esimerkiksi siinä tapauksessa, että hakee netin kautta seksiseuraa, muutamien perusperiaatteiden olisi syytä olla hallussa. Kuten esimerkiksi sen, että oma seksuaalisuus on siltä osin kunnossa että pahimmat syyllisyyden ja häpeän tunteet on käsitelty pois (joko itsenäisesti tai terapiassa).

Tällaiset perusasiat tahtoo aina välillä unohtua kaiken tämän informaatiosekamelskan keskellä. Muista siis tämä: keskity perusasioihin, niin sinulla ei pitäisi olla hätäpäivää deittiasioissa.

Ja entäs sitten jos perusasiat ovat jo kunnossa, mutta tuloksia ei vain siltikään näy? Silloin kannattaa ottaa avuksi joku, joka voi näyttää hiukan mihin suuntaan kannattaisi mennä. Eli joku joka on jo kärsinyt samat vaikeudet läpi ja voi nyt opastaa muitakin niiden samojen vaikeuksien ja pohdintojen läpi.

Totuushan on se, että seuraa kyllä löytää melkein mistä vain kun avoimin mielin asiaa lähestyy ja tarkastelee. Meidän tehtäväksemme ei sitten jää enää muuta kuin koittaa olla töpeksimättä kun tilaisuus avautuu edessämme.

Ja seksi on tietysti yksi elämän hienouksista, joten mitäpä sitä ei kannattaisi tehdä sen eteen, että saa oman pelinsä kuntoon tasolla, milllä voi saada haluamiaan tuloksia. Treffejä, seksiä ja jne.

PS: Anthony linkkasi kyseiseen videon myös Google+ -palvelussa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s